China Industriële Filterzak fabrikant

ZHEJIANG GUNSTenvirotech CO., LTD

Altijd Wijdend in Filtratie

Kwaliteitscontrole

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD Kwaliteitscontrole

De selectie van de filterdoek is één van de belangrijkste variabelen in de optimalisering van om het even welke vloeibare filtratietoepassing. De kritieke overwegingen in de selectie van filterdoek omvatten zijn weerstand tegen blinden of het fowling, gemak van de lossing van de filtercake, weerstand tegen chemische aanval, thermische eigenschappen, schuringsweerstand, deeltjesbehoud, en meer.

 

Onze deskundigen evalueren een gastheer van de selectiefactoren van de filterdoek met inbegrip van keus van het materiaal van de garenvezel, het Type van Garengloeidraad, Weefselpatronen, doordringbaarheid, doekgehechtheid, en het ontwerp van de voerhals, allen die een invloed hebben op cyclusduur en levensduur. Of u aan de gang brengen een nieuwe verrichting van de filterpers of het willen bestaand één optimaliseren bent, heeft Micronics de vloeibare/stevige scheidingsbekwaamheid die u voor uw toepassing nodig hebt.

 

 

Contacteer ons zodat kunnen wij de uitgebreide deskundigheid van de GUNSTfilter aan het werk zetten in het helpen van u uw vloeibare filtratiedoelstellingen bereiken, het besparen van geld en het verbeteren van werkende efficiency. Het allen begint met het selecteren van de correcte filterdoek.

Krijgen Industriële Filterzak & PTFE-filterzak Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contactgegevens