China Industriële Filterzak fabrikant

ZHEJIANG GUNSTenvirotech CO., LTD

Altijd Wijdend in Filtratie

Fabrieksreis

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD Fabriek

Krijgen Industriële Filterzak & PTFE-filterzak Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Zhejiang Grace Envirotech Co. , is Ltd, met het famousemerk „ECOGRACE“, één van de dochteronderneming van Grace Filter MFG, in U.K wordt, en in China wordt ontwikkeld gebaseerd die.

ECOGRACE-tribunes voor de oplossingen van de hoog rendementfiltratie en de deskundigheidsdienst voor industriële filtratie. Wij krijgen succes in industriële filtratie in afval recycling, mijnbouw minerale verwerking, metaal recycling, batterij recycling, asfalt die, zwartselrubber het mengen zich, de installatie van het staalijzer, enz. mengen zich.

 

Wij wijden zijn verstrekken het meest economisch, efficiënt en de geoptimaliseerde oplossingen van filtratieoplossingen, filters beroepsleven is 40% langer dan anderen.

 

 

Onze verplichtingen moet de prestaties van filters voor verontreinigingscontrole verbeteren en optimaliseren. Wij streven constant ernaar om onze producten en diensten ten voordele van onze klanten te verbeteren — verstrekkend lang beroepsleven van stoffilters en allen over het verminderen van emissies.

Wij zijn technologie georiënteerde onderneming, de innovatieve leider in filtratie en de milieubescherming industrie. Ons succes is gebaseerd op vooruit het denken, sterke verplichting aangaande de milieubescherming industrie, en de verantwoordingsplicht van elk van onze leden. Om dit standpunt in te nemen, investeren wij intensief in onderzoek en ontwikkeling van filters.

De verwachting van vergaderingsklanten is altijd de nadruk van onze kwaliteitsbewaking geweest. De constante productvordering bepaalde de norm voor nieuwe oplossingen in filtratietechnologie.

Onze Opdracht:
Het verstrekken van de hoog-Effciency Filtratieoplossingen.

Onze Vission:
Seak om de Eerste en Beste Deskundigen van Filtratieoplossingen te zijn, houdt de ecologische voorwaarde van aarde duurzaam en beter.

Waarde:
Houd goede en op lange termijn verhouding met onze werknemers, klanten en partnears door krediettransactie, mutrual tevredenheid en echte eerbied!

Doel:
Om de Beste en Eerste Optie van Filtratieoplossingen in de Wereld te zijn!

 

 

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 0ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 1ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 2ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 3

ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 4ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 5ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 6ZHEJIANG GRACE ENVIROTECH CO.,LTD fabriek productielijn 7

 

Contactgegevens