China Industriële Filterzak fabrikant

ZHEJIANG GUNSTenvirotech CO., LTD

Altijd Wijdend in Filtratie

nieuws

November 17, 2020

De Correcte Methode om de Doek van de de Persfilter van de Kaderfilter Schoon te maken

Na een oud gebruik, zijn vele delen van de filter van de kaderpers gemakkelijk om stof te accumuleren, dat stagnatie veroorzaakt.
Het zal het gebruik van de pers van de kaderfilter beïnvloeden, zodat is het schoonmaken nodig.
 
Vandaag zullen wij over de juiste reinigingsmethode voor de persfilter spreken.
 
Plaat en kader de doek van de filterpers met het dichte gatenverwerking weven breit, zo resulterend in een speciale structuur van de filterdoek, die de dieptevaste deeltjes van de filterdoek niet gemakkelijk maakt te lossen.
 
Zodra deze deeltjes worden geaccumuleerd en de filterdoek blokkeren. Zo zal het de de persprestaties van de kaderfilter ondoeltreffend maken. Daarom moeten wij de de persdoek van de stoffenfilter periodiek filtreren.
 
Alvorens schoon te maken, moeten wij de aard van de de plaatfilter van de filterpers begrijpen, zo de overeenkomstige reinigingsmethode kiezen. Als het filtraat zuurrijk is, zouden wij een zwakke basis van water moeten verkiezen om de filterdoek te doorweken. De algemene tijd om 10 tot 24 uren te doorweken. Dan wrijft de doek zacht een paar keer met water na het schoonmaken. Het kan opnieuw worden gebruikt.
 
Ook voor zuurrijke of neutrale filtraten moeten wij slechts de doorweekte oplossing in zwak zuurrijke veranderen. Het is toevoegen de moeite waard dat, wanneer de filter adhesie heeft, wij ook moeten toevoegen wat overeenkomstige verdunner in de bruisende vloeistof beter waseffect kan bereiken.

Bovengenoemd is de correcte manier om de persdoek van de kaderfilter schoon te maken. Na het oude gebruik van de pers van de kaderfilter, moeten wij herinneren dat zijn diverse componenten voor het juiste schoonmaken, om tot het het effect betere Spel te maken.
Contactgegevens